Γιατί “έπαιξε” ξύλο η Χριστίνα Κολέτσα με τους Knock Out; [pics]

Πρόκειται για τα γυρίσματα του νέου video clip των Knock Out με τίτλο “Τα καλύτερα παιδιά, έχουν ψυχολογικά”. Για τις ανάγκες του σεναρίου και υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλου οι Knock Out και η Χριστίνα Κολέτσα “παίζουν ξύλο”.

Οι σκηνές ήταν τόσο έντονες που δεν έλλειψαν και οι… τραυματισμοί. Οι Knock Out κυριολεκτικά έκαναν γυαλιά καρφιά το στούντιο των γυρισμάτων και άφησαν πίσω τους συντρίμια. Στο βιντεοκλίπ συμμετέχει επίσης η χορέυτρια και χορογράφος Βυρωνία Απιδοπούλου που έχει ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό στον χώρο. Έχει συνεργαστει με τον Σάκη Ρουβά, την Πάολα, την Έλενα Παπαρίζου, το X Factor ενώ υπήρξε πρωταθλήτρια ακροβατικής γυμναστικής και χορογράφος στις μαζορέτες του Παοκ.
Την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού ” Τα καλύτερα παιδιά έχουν ψυχολογικά” υπογράφει και πάλι ο ταλαντούχος Zanis Blasin μέλος των Knock Out και το σίγουρο είναι πως μετά το ‘”Οταν Πονάω το Γλεντάω” και το ” Μια φωτια” έρχεται μία ακόμη μεγάλη επιτυχία που θα παίξει δυνατά όλο το καλοκαίρι στα κλαμπ και στα ραδιόφωνα όλης της χώρας!
Πάρε μια γεύση από το teaser!

Read More

And More