Γιατί έβαλε τα κλάμματα η Victoria Beckham;

Χθες το βράδυ σύσσωμη η οικογένεια Beckham βρέθηκε στα βραβεία που διοργάνωσε το BBC ”Sports personality of the year”. To βραβείο κέρδισε ο David Beckham κάτι που φόρτισε συναισθηματικά την σύζυγό του.

Με το που ανέβηκε ο ποδοσφαιριστής να εκφωνήσει τον λόγο του η Victoria μάταια προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της τα οποία έτρεχαν σαν ποτάμι στα μάγουλά της. Η πιο συγκινητική στιγμή ωστόσο ήταν όταν ο David είπε: ”Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Όχι μόνο επειδή μου χάρισε τρία καταπληκτικά αγόρια αλλά κι επειδή με στηρίζει αληθινά και αποτελεί έμπνευση για μένα. Επομένως, Victoria, Brooklyn, Romeo και Cruz, σας ευχαριστώ”.

Και συνέχισε λέγοντας: ”Το να βραβεύομαι για κάτι που πάντα αγαπούσα και ήθελα να κάνω είναι καταπληκτικό και το γεγονός ότι αυτό το βραβείο μου το δίνει ο Sir Bobby Charlton είναι αν μη τι άλλο τιμητικό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και χωρίς την υποστήριξη των ομαδών και των συμπαικτών μου, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Είμαι πολύ τυχερός που κατάφερα να παίξω σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Συγνώμη για τη λογοδιάρροια αλλά πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου που θυσίασαν τόσα πολλά για να είμαι εγώ χαρούμενος”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More