Γιατί έχει εξαφανιστεί η πανέμορφη ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου ; Διάβασε όλη την αλήθεια…

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται εδώ και καιρό, εδώ και αρκετό καιρό, για το που έχει χαθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Βλέπετε, η όμορφη ηθοποιός από εκεί που βρισκόταν στο επίκεντρο των καλλιτεχνκών εξελίξεων της Αθήνας μετά και την μεγάλη της επιτυχία στην σειρά του ΑΝΤ1 , “Κλεμμένη Ζωή”, αίφνης εξαφανίστηκε.

Οι πάντες έχασαν τα ίχνη της… Κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα – παρά μόνο οι δικοί της άνθρωποι και οι στενοί της φίλοι – το που ακριβώς βρίσκεται και το τι ακριβώς κάνει.

Ετσι, είπαμε κι εμείς να προσπαθήσουμε να λύσουμε όλο αυτό το μυστήριο και να μάθουμε το τι έχει συμβεί με την Μαρκέλλα ! Η Μαρκέλλα ,λοιπόν, έχει χαθεί από προσώπου γης, γιατί βρίσκεται σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες στο Λος Αντζελες !!! Ναι, βρίσκεται στο Λος Αντζελες, μιας και κατάφερε να κλείσει μία απίστευτα σημαντική δουλειά.

Μία δουλειά την οποία αν και έκλεισε, δεν θέλησε να μιλήσει γι ΄αυτήν πουθενά, μιας και οι πάντες ως γνωστόν κάνουν… αυτή την εποχή καριέρα στο Χόλιγουντ και δεν θέλησε ίσως να φανεί… γραφική. Αλλωστε, είναι γνωστό πως είναι μία καλλιτέχνιδα ιδιαιτέρως χαμηλών τόνων.

Η Μαρκέλλα ,λοιπόν, βρίσκεται στο LA, πρωταγωνιστώντας σε μία κινηματογραφική ταινία. Μία ταινία η οποία είναι συγκεκριμένα ταινία θρίλερ, ψυχολογικό θρίλερ και τα γυρίσματα της οποίας λαμβάνουν λέει χώρα σε μία έρημο έξω από το Λος Αντζελες !


Read More

And More