Γιατί η Nicole Richie αποφάσισε να μην καλέσει την Paris Hilton στον γάμο της;

Η Νicole Richie παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Joel Madden έχοντας στον γάμο της περίπου 130 καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς όμως, δεν βρισκόταν η πρώην κολλητή της νύφης, Paris Hilton. Αυτό όπως είναι λογικό γέννησε πολλά ερωτηματικά.

Η απόφαση της Nicole να μην καλέσει την Paris στον γάμο της πάρθηκε την τελευταία στιγμή και ένας στενός συνεργάτης της εξηγεί τον λόγο: ”Η Nicole σε αυτή τη φάση της ζωής της βρίσκεται σε εντελώς διαφορετικό σημείο από την Paris. Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Η Paris από την άλλη δεν έχει εξελιχθεί καθόλου, κάνει τις κραιπάλες που έκανε πριν από 5 χρόνια! Ακόμη διασκεδάζει στο Vegas και έχει συνέχεια προβλήματα με το νόμο”.

Πολλοί λένε πως η οριστική απόφαση της Nicole να αφήσει την Paris έξω από την λίστα των καλεσμένων της, ήταν όταν η χρυσή κληρονόμος συνελήφθη για κατοχή και χρήση κοκαϊνης. Ένας άλλος φίλος της Nicole λέει: ”Η μέρα ήταν αφιερωμένη στη Nicole και στον Joel. Όχι στην Paris. Χωρίς δράματα και καταχρήσεις και σίγουρα χωρίς ναρκωτικά. Αν σκεφτείς το πώς εξελίχθηκε η Nicole από μία ατίθαση νεαρή σε μία σοβαρή μητέρα και σύζυγο, σίγουρα θα συγκινηθείς”.

Read More

And More