Γιατί ο Kanye West δηλώνει την αγάπη του για τον Donald Trump;

Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ (Kanye West) απέτισε τιμή στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ γράφοντας ότι τον “αγαπά” και τον θεωρεί “αδελφό” του, ένα μήνυμα για το οποίο ο άμεσα ενδιαφερόμενος τον ευχαρίστησε θερμά.

“Δεν είστε υποχρεωμένοι να συμφωνείτε με τον Τραμπ, όμως το πλήθος δεν μπορεί να με εμποδίζει να τον αγαπώ”, έγραψε στο Twitter χθες, Τετάρτη. “Είμαστε και οι δύο δράκοι ενέργειας. Είναι αδελφός μου”.

“Ευχαριστώ Κάνιε, πολύ cool!”, του απάντησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μέσω του δικού του λογαριασμού στo Twitter.

O καλλιτέχνης που έχει τιμηθεί με 21 βραβεία Grammy είχε ήδη εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στον Τραμπ, κυρίως κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας λίγο μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν τον ψήφισε.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, είχε εμφανιστεί στο πλευρό του εκλεγμένου προέδρου στην αίθουσα υποδοχής του Πύργου Τραμπ, στη Νέα Υόρκη, αφότου είχε μια συνομιλία μαζί του.

Την Τετάρτη, ο Κάνιε Γουέστ ανάρτησε επίσης μια φωτογραφία του που φορά το καπελάκι που γράφει “Make America Great Again”, το σύνθημα του υποψηφίου ρεπουμπλικανού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας του 2016.

Σε άλλο μήνυμα, ο ράπερ που γεννήθηκε στην Ατλάντα και μεγάλωσε στο Σικάγο, ανάρτησε μια φωτογραφία που έδειχνε ότι το καπελάκι του είχε υπογραφεί από τον ίδιο τον Τραμπ.

Επίσης, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε εκ νέου σε μια υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Προσβλέποντας ίσως σε μια πολιτική καριέρα και ενδεχομένως στη διαδοχή του Ντόναλντ Τραμπ, ο Γουέστ ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία από το πόστερ που δείχνει το πρόσωπό του, από πάνω το σύνθημα “Keep America Great” και από κάτω το hashtag #Kanye2024.

Μετά την ανάρτηση μηνυμάτων από τη σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, που διευκρίνιζαν ότι τα μηνύματα του Γουέστ εκφράζουν τις προσωπικές του και μόνο απόψεις, ο σχεδιαστής της φίρμας ένδυσης και υπόδησης Yeezy εξήγησε ότι “δεν συμφωνεί με όλα όσα κάνει ο Τραμπ”.

“Μόνο με εμένα είμαι 100% σύμφωνος”, γράφει σε άλλο μήνυμα.

Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κάνιε Γουέστ ξανάρχισε να αναρτά μηνύματα στο Twitter, από το οποίο έχασε περίπου 10 εκατομμύρια ακόλουθους σε σχέση με τον Μάιο του 2017 (και όπου έχει ακόμη 27 εκατομμύρια).

Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Read More

And More