Γιατί ο «Μάνος» εγκατέλειψε την παρέα της Φεγγαρόπετρας ;

Γιατί ο «Μάνος» εγκατέλειψε την παρέα της Φεγγαρόπετρας ; | tlife.gr

Ουυυυφ , τελείωσε κι αυτό το θρίλερ και μου έφυγε κι εμένα ένα άγχος . Γιατί η αλήθεια είναι ,πως δεν μπορούσα άλλο να ζω με το άγχος για το αν ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μένει ή φεύγει από τα «Μυστικά της Εδέμ». Τελικά , λοιπόν, ο Παναγιώτης αποχωρεί από την παρέα της Φεγγαρόπετρας ,παρά το γεγονός πως μέχρι πρότινος όταν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι, εκείνος διέψευδε την συγκεκριμένη πληροφορία.

Ε , ναι, λοιπόν ο γοητευτικός ηθοποιός δεν θα βρίσκεται και για τρίτη χρονιά στο δυναμικό της καθημερινής , αήττητης σειράς του Mega και οι λόγοι της αποχώρησής του λέει, δεν έχουν να κάνουν με …εκπτώσεις και οικονομικές περικοπές , όπως έσπευσαν κάποιοι να πουν.

Ο Παναγιώτης τα είχε βρει στα οικονομικά και με το κανάλι και με την παραγωγή, απλώς το …χρονοδιάγραμμά του τελικά δεν του επέτρεπε να παραμείνει. Αυτά από την μία πλευρά, γιατί από την άλλη πλευρά οι κακές γλώσσες λένε , πως ο ηθοποιός αποχώρησε , γιατί πολύ απλά πήρε …πολύ ψηλά τον αμανέ. Όμως , θα μου πείτε κακές γλώσσες είναι αυτές , γιατί να τις πιστέψουμε ;

READ more