Γιολάντα Διαμαντή: “Τώρα πια δεν ακούω την εκπομπή γιατί δεν θέλω να χαλιέμαι”

Η Γιολάντα Διαμαντή έγινε το επίκεντρο των ημερών λόγο της απομάκρυνσής της από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν επί πολλά χρόνια. Η ίδια εξήγησε τους λόγους που έφεραν το τέλος στην συνεργασία της με τον Βαγγέλη Περρή.

Μιλώντας στον Γιώργο Σατσίδη και το MTV αποκάλυψε αν ακούει τώρα την εκπομπή ενώ μίλησε και για την είπε την γνώμη της και για την “αντικαταστάτριά” της Έλενα Παπαβασιλείιου.

Για την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Περρή:
Κάθε εμπόδιο για καλό, τέρμα η ιστορία, πάμε για άλλα! Με τον Βαγγέλη δεν τελειώσαμε, έχουμε πράγματα να κάνουμε και ευελπιστούμε και οι δύο να είμαστε ξανά μαζί. Είμαστε σε κουβέντες αλλά είναι κάτι που θέλουμε και οι δύο πάρα πολύ. Και οι 2 θέλουμε να δουλεύουμε μαζί, έχουμε συνηθίσει το ραδιόφωνο μαζί, είναι σπάνια η χημεία μας. Κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία να μας χωρίσουν, αλλά εμείς επικοινωνούμε μόνο με το να κοιταζόμαστε. Η αναμετάδοση βέβαια, των όσων έγιναν ήταν κάτι που δεν περίμενα, αλλά μου άρεσε που οι συνάδελφοί μου με στήριξαν. Ένιωσα γλυκά, κολακεύτηκα.

Τι απαντάει σε εκείνους που αποφάσισαν για την απόλυσή της;

Από τη δουλειά περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση. Για μένα αυτό το πράγμα κάθε μέρα ήταν εκτόνωση, ψυχοθεραπεία. Στο μυαλό μου είχα μία εικόνα για τον κάθε ακροατή. Δεν με απασχολεί τι έχει συμβεί. Πάμε για άλλα. Έτσι θέλανε, το μαγαζί επιλέγει τους ανθρώπους που θέλει να συνεργαστεί. Καμία καρέκλα δεν λέει το όνομά σου. Είναι ωραίο όμως να γίνεται η αποχώρηση πιο γλυκά, να προετοιμαστείς και να προετοιμάσεις το κοινό που σε ακολουθεί. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεν αποχαιρέτησα.
Ευτυχώς έχω πολλά τηλέφωνα και κλείνω ραντεβού! Νομίζω ότι το μυστικό της σταθερότητας στο χώρο είναι η αγάπη. Να είσαι ερωτικός με τους συναδέλφους σου, από τον θυρωρό ώς τον διευθυντή. Αν λειτουργείς αρνητικά θα το φας το κεφάλι σου! Εγώ χαίρομαι με την επιτυχία των άλλων, όλοι όσοι σκέφτονται αρνητικά και μικρόψυχα, δεν ταιριάζουν στη ζωή μου. Θέλω όλες οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά.

Ακούει το πρωί την αντικαταστάτριά της, Έλενα Παπαβασιλείου;
Γενικώς είμαι κτητική με τους ανθρώπους που αγαπάω. Τώρα τον Περρή θέλω να τον δείρω! Του λέω δεν θέλω πολλά πολλά, θέλω να είσαι κύριος! Τις πρώτες μέρες στεναχωριόμουν και με τα μηνύματα που ερχόντουσαν. Τώρα πια δεν ακούω την εκπομπή. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιέμαι.

Πώς σκιαγραφεί η Γιολάντα το προφίλ του Βαγγέλη Περρή και πώς αντέδρασε εκείνος στην αποχώρησή της;
Είναι ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, που ζει για αυτό και όσα κάνει με τις πιτσιρίκες είναι μια μούφα!
Για εκείνον η οικογένεια είναι στην κορυφή της ιεραρχίας. Ο Βαγγέλης στεναχωρήθηκε πολύ με αυτό που έγινε. Εκείνος δεν έχει καμία ευθύνη για αυτό και στεναχωριέται επειδή του το χρέωσαν. Στεναχωρήθηκε γιατί έμεινε πίσω και έπρεπε να τραβήξει το κουπί.
Έχει το χάρισμα να βλέπει μπροστά. Όλα αυτά με τα καρτούν ή το να αναπαράγονται εκπομπές σε άλλες, ξεκίνησε από τον Βαγγέλη! Τότε τον κατηγορούσαν, τώρα όμως το κάνουν όλοι. Τον έχουν αντιγράψει όλοι και πρέπει να βρει κάτι άλλο. Έχει βέβαια εχθρούς και ζήλιες!

Τι βλέπει στην TV;

Στην τηλεόραση δεν βλέπω σχεδόν τίποτα. Η Μελέτη μου βγάζει μια τρέλα που εμένα μου κάνει! Επίσης, βλέπω ειδήσεις στον ΣΚΑΙ και τον ΑΝΤ1 και ντοκιμαντέρ με ζώα και ταξίδια. Ανάμεσα όμως στην τηλεόραση και το ράδιο, χωρίς να το σκεφτώ προτιμώ το ράδιο κι ας είναι οι απολαβές μικρότερες. Το προτιμώ 1000%!

Πώς αντιμετωπίζει την κρίση;
Είναι τόσος πολύς ο κόσμος που είναι άνεργος, εγώ είμαι το τίποτα μπροστά σε αυτό. Έχω μια οικογένεια και έναν σύζυγο και κάπως τα βγάζουμε πέρα. Σκέφτομαι κάποιον που έχει χάσει τη δουλειά του και εκείνος και η σύζυγός του.

Read More

And More