Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αν χρειαστεί να βγάλω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για ηθοποιός, θα το κάνω»

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου το βράδυ της Τρίτης 1/3 σε παρουσίαση ρολογιών γνωστής εταιρείας. Ο νικητής του πρώτου Survivor εξήγησε πως παρότι το θέατρο δεν είναι στα σχέδιά του, τα τηλεοπτικά σήριαλ είναι κάτι που τον ενδιαφέρει αρκετά.

«Το θέατρο δε θα με ενδιέφερε, αλλά το κομμάτι των σήριαλ ναι μιας και έχω εμπλακεί αρκετά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το εξωτερικό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πας στο Hollywood όπως ειπώθηκε κάποια στιγμή επειδή ταξιδεύεις στο εξωτερικό, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό. Υπήρχε ένα σενάριο που εξέταζε ένας σταθμός το οποίο είναι για πλατφόρμα αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο και δεν έχει να κάνει με το Hollywood για όσους είπαν γι’ αυτό» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλο και συνέχισε,

«Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε σήριαλ λόγω μιας επιτυχίας που είχα σε ένα παιχνίδι. Αν υπήρχε η προϋπόθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για να συμμετάσχω σε σήριαλ είναι βέβαιο ότι θα φρόντιζα να την βγάλω».

Ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή ενώ δε παρέλειψε να στείλει και τις ευχές του για “καλή επιτυχία” στον Ανδρέα Γεωργίου που πρόκειται να κάνει το πρώτο του βήμα στην παρουσίαση.

«Νομίζω ο Αντρέας δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση. Το ότι συνεργαστήκαμε δε σημαίνει ότι μπορώ και να τον κρίνω. Σίγουρα είναι ένα βήμα για εκείνον και του εύχομαι καλή επιτυχία» είπε.

Read More

And More