Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά σε Φαίη Σκορδά και Μπέττυ Μαγγίρα – «Έχω αποδείξει ότι σέβομαι τους δημοσιογράφους»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παραχώρησαν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό HELLO! και στον δημοσιογράφο, Σάββα Μπίτζα. 

Μεταξύ άλλων, ο Ντάνος απάντησε και για το πρόσφατο περιστατικό που συνέβη με ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Είδαμε πρόσφατα ένα περιστατικό που συνέβη με ρεπόρτερ του «Πρωινού μας», της οποίας πήρες το μικρόφωνο και αντέστρεψες τις ερωτήσεις που σου έκανε. Γιατί το έκανες αυτό και πώς είδες το σχολιασμό της Φαίης Σκορδά και της Μπέττυς Μαγγίρα;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικός ο σχολιασμός γιατί επρόκειτο για χιούμορ – οποιοσδήποτε δει το βίντεο το αντιλαμβάνεται. Κι εγώ και η δημοσιογράφος και ο άνθρωπος που ήταν δίπλα γελάσαμε. Μου έκαναν εντύπωση η απάντηση και η τοποθέτηση της Φαίης και της Μπέττυς. Νομίζω πως έχω αποδείξει ότι σέβομαι το επάγγελμα του δημοσιογράφου» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τη Δήμητρα Βαμβακούση να προσθέτει:

«Μπορεί να γνωρίζω τον Γιώργο λίγο καιρό, αλλά τον γνωρίζω περισσότερο από κάποιους άλλους ανθρώπους. Θεωρώ πως είναι πολύ όμορφο το ότι ξεδιπλώνει το χαρακτήρα του, κι αυτό έχει αγαπήσει ο κόσμος. Δεν πειράζει αν το αστείο δεν άρεσε στη μία ή την άλλη παρουσιάστρια, άρεσε στη δημοσιογράφο, που είναι το πιο σημαντικό, εκείνη ήταν ο δέκτης του».

Το περιστατικό με τη ρεπόρτερ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Τι είχε πει η Φαίη Σκορδά για την αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα

Read More

And More