Γιώργος Αγγελόπουλος για την ενασχόλησή του με την υποκριτική: «Είμαι αρκετά πιο έμπειρος, ξέρω περισσότερο τι μου γίνεται»

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο νικητής του Survivor, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε στην πρώτη του εμφάνιση στο σήριαλ Τατουάζ.

Η υποκριτική ήταν μία τέτοια απόφαση;

Εκεί είχα περισσότερο χρόνο αλλά και το περιθώριο της επιλογής. Δε θυμάμαι πώς με είχε βρει ο Αντρέας Γεωργίου. Ήπιαμε έναν καφέ, και μου είπε τις σκέψεις του, με διαβεβαίωσε ότι ο ρόλος θα είναι προσαρμοσμένος επάνω μου και εκείνος, ειδικά στην αρχή, θα ήταν δίπλα μου. Δούλεψα πολύ και μαζί του αλλά και μόνος μου. Ποτέ δεν ήρθε κάποιος να μου πει τι εφόδια θα έπρεπε να έχω για έναν ρόλο που πήρα λόγω του παιχνιδιού όπου συμμετείχα. Μπήκα σε ένα καστ με νέους αλλά και πολύ καταξιωμένους ηθοποιούς.

Ποια ήταν η πρώτη σκηνή που γύρισες το Τατουάζ;

Ο θάνατος του αδερφού του Στέφανου, του ήρωα που υποδυόμουν. Ήταν μία δύσκολη σκηνή αντικειμενικά. Έπρεπε να τρέξω σε μια πλατεία και να τον βρω δολοφονημένο. Δύο φορές χρειάστηκε να γυρίσουμε αυτή τη σκηνή. Μία για το μακρινό πλάνο και μία για το κοντινό. Την πρώτη κιόλας μέρα έπρεπε να γυρίσουμε 12 σκηνές, ήταν κανονική βουτιά στα βαθιά. Νομίζω ότι ήταν καλό που μου συνέβη στα 35 και είχα στο μυαλό μου πολλές παραστάσεις και εικόνες από ανθρώπους και από διαφορετικές συνθήκες. Ανακάλεσα πολλές σκηνές από το παρελθόν.

Βλέπεις εξέλιξη επάνω σου από τότε μέχρι και σήμερα;

Σήμερα είμαι αρκετά πιο έμπειρος, ξέρω περισσότερο τι μου γίνεται. Όταν ξεκίνησα είχαν ακουστεί πολλά σχόλια. Ακόμα και μέχρι πέρσι, έξι χρόνια μετά την πρώτη μου εμφάνιση, ρωτούσαν ηθοποιούς πώς αισθάνονται που ο Ντάνος παίζει στην τηλεόραση και θα έπαιζαν μαζί μου. Προσπαθούσα να ανταπεξέλθω στην νέα μου επιλογή, με έκριναν με πολύ αυστηρά κριτήρια αλλά δεν φοβήθηκα ποτέ. Αντιθέτως αυτό με έκανε να δουλέψω περισσότερο, την ίδια στιγμή είχα κι άλλες υποχρεώσεις που έτρεχαν παράλληλα. Θυμάμαι τότε να πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο με 2 ώρες ύπνο και να κοιμάμαι στο αεροπλάνο. Δεν ήταν εύκολο.

Σου άρεσε όμως, δεν το έκανες αναγκαστικά.

Το έκανα και το κάνω πολύ συνειδητοποιημένα. Κάθε φορά, ανάλογα με το σενάριο, ανακαλύπτω και δικές μου πτυχές.

Μαθαίνεις εύκολα τα λόγια;
Επιτόπου. Αν ξέρεις το story, καταλαβαίνεις αμέσως τι πρέπει να δώσεις επάνω στην σκηνή. Η Γη της Ελιάς πατάει σε καθημερινές ιστορίες.

Read More

And More