Γιώργος Αγγελόπουλος: Η έκπληξη που του έκανε ο «Μισθοφόρος» για τα γενέθλιά του! (video)

Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει χθες τα γενέθλιά του. Ο νικητής του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ «έκλεισε» τα 37 του χρόνια και τα πέρασε μαζί με κάποιους πρώην συμπαίκτες του από το reality επιβίωσης, με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ντάνος βρέθηκε σε καφέ-μπαρ που διατηρεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στα βόρεια προάστια και συναντήθηκε τόσο με τον «Μισθοφόρο» του Survivor και του Nomads, όσο και με τους BO και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Οι τέσσερίς τους έφαγαν, ήπιαν τον καφέ τους και είπαν τα νέα τους, μιας και είχαν να συναντηθούν καιρό, ενώ στην παρέα τους προστέθηκαν λίγο αργότερα δύο γοητευτικές γυναίκες, η τραγουδίστρια Γεωργία Βρανά και η fashion blogger Γωγώ Φαρμάκη.

Ωστόσο, γνωρίζοντας πώς η μέρα ήταν ιδιαίτερη για τον πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς του AlphaΤο Τατουάζ“, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θέλησε να του κάνει μια έκπληξη. Συγκεκριμένα, πήρε ένα πιάτο με αφράτα και λαχταριστά pancakes, τοποθέτησε πάνω τους ένα κεράκι και του το έδωσε να το σβήσει. Εκείνος ενθουσιάστηκε, καθώς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο, και αφού άκουσε την παρέα να του τραγουδά το “Happy Birthday”, εισέπραξε τις πιο θερμές ευχές τους.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More