Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι σπουδές, η επιθυμία να ασχοληθεί με τη παιδοψυχολογία και τα παιδιά

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μίλησε για όλου και για όλα.

Ο νικητής του πρώτου Survivor, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Σωματείο «Φύλακα Άγγελο» και πώς φιλοδοξεί μέσα από το έργο αυτού του φορέα να βοηθήσει τους πρόσφυγες από την Ουκρανία. 

«Εμείς σε συνεργασία με κάποιους δήμου σκοπεύουμε να συμβάλουμε όσο μπορούμε στους πρόσφυγες που θα εισέλθουν στην Ελλάδα. Ο Φύλακας Άγγελος ασχολείται με τα κακοποιημένα παιδιά και εδώ μιλάμε για μία εμπόλεμη κατάσταση που είναι υποχρέωση όλων όσων βρεθούν σε ένα άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια και να βοηθήσει όπως μπορεί. Είμαστε συνέχεια σε επαφές με προσπάθειες και ενέργειες που γίνονται. Θα βοηθήσουμε όσο  μπορούμε».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε και για την παιδοψυχολογία με την οποία θέλει να ασχοληθεί σημειώνοντας: «Βρίσκομαι στα μέσα των σπουδών μου σχετικά με την διοίκηση, όταν τελειώσω, επειδή η σχέση μου με τα παιδιά και η επαφή με το παιδί είναι κάτι το οποίο σίγουρα με κερδίζει, θα δούμε τότε που θα μας οδηγήσει και σε ποια μονοπάτια στην ψυχολογία».

Όσον αφορά Στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Φυσικά και θέλω να κάνω δικά μου παιδιά και νομίζω ότι θα βοηθήσει και εμένα το να είμαι καλύτερος γονιός. Πάνω στις σπουδές της ψυχολογίας που θέλω να κάνω, σίγουρα θα βοηθηθώ και σαν άνθρωπος».

Read More

And More