Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε κοσμικό event μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Τατουάζ»!

Μια από τις πιο ξεχωριστές συνεργασίες του έφθασε στο τέλος της, μιας και πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha «Το τατουάζ» και τώρα ετοιμάζεται για το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που κατάφερε να συγκινήσει με το ρόλο του στη σειρά και να ξεκινήσει… γιατί όχι μια νέα καριέρα.

Ο νικητής του Survivor, ο αγαπημένος Ντάνος, ντύθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του «Τατουάζ» γαμπρός και ενσαρκώνοντας το ρόλο του Στέφανου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την  Όλγα του (Κατερίνα Γερονικολού). Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο ίδιος ανέβασε στο Instagram story του μια φωτογραφία για να ευχαριστήσει την συμπρωταγωνίστριά του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όλγα με ταλαιπώρησες αλλά χαλάλι σου»!

Ωστόσο, η χθεσινή βραδιά δεν είχε μόνο… «Τατουάζ» για τον Ντάνο, μιας και ο ίδιος βρέθηκε σε κοσμικό event και τράβηξε φυσικά πάνω του τα φωτογραφικά φλας.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το «παρών» στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού που έγινε στη λίμνη της Βουλιαγμένης!

Δες το video που ανέβασε στα social media:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More