Γιώργος Αγγελόπουλος: Θα μείνει τελικά εκτός τηλεόρασης;

Εκτός τηλεόρασης φαίνεται πως μένει μέχρι στιγμής ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο αγαπημένος μας Ντάνος ετοιμαζόταν να ενσαρκώσει τον Έλληνα «Εζέλ» στον ΣΚΑΪ αλλά προς το παρόν η σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη δεν πήρε το πράσινο φως. Η είδηση έσκασε μάλιστα σαν βόμβα, μιας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πάρει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο αυτής της συνεργασίας.

Όπως αναφέρει η Espresso, στη χθεσινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους η διευθύντρια Επικοινωνίας του σταθμού Αμαλία Κυπαρίσση, αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΪ δεν ήρθε σε συμφωνία με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, που θα αναλάμβανε την ελληνοποίηση του τούρκικου «Εζέλ» και θα μετονομαζόταν σε «Κόκκινος άγγελος».

Ο Ντάνος, μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει και video, όπου του έπαιρναν μέτρα για το εκμαγείο του, καθώς σύμφωνα με το στόρι, ο ήρωας το σκάει από τη φυλακή και κάνει πλαστική προσώπου για να εκδικηθεί τους φίλους του, που τον πρόδωσαν.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, προς το παρόν η σειρά μένει στην άκρη, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο βέβαια να ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με την ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0».

Από τα γυρίσματα του “Χαλβάη 5-0”

Read More