Γιώργος Αγγελόπουλος: Το party-έκπληξη για τα γενέθλιά του στο κέντρο της Αθήνας! Φωτογραφίες

Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε χθες τα γενέθλιά του. Ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ, ο οποίος την φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος” , έκλεισε τα 38 του χρόνια και το γιόρτασε μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα στο κέντρο της Αθήνας.

To βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, ο Ντάνος βρέθηκε σε γνωστό restaurant-club στην Ιερά Οδό για να δειπνήσει μαζί με φίλους του. Εκεί, όμως, τον περίμενε μια έκπληξη, αφού η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη και o δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας του είχαν ετοιμάζει ένα prive party για την ιδιαίτερη αυτή μέρα της ζωής του.

Οι τρεις τους, παρόλο που προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους, τον τελευταίο αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και την αγάπη τους για τα παιδιά και να συστήσουν το Σωματείο “Φύλακας Άγγελος”. Ένα Σωματείο που σκοπό έχει να προσφέρει υποστήριξη και μια αγκαλιά σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.

Η πρώτη δράση του σωματείου ” Φύλακας Άγγελος” θα είναι η διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αρχικά για τη δημιουργία ενός φιλόξενου χώρου υποδοχής των ανηλίκων παιδιών στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στο χώρο αυτό, που θα διαμορφωθεί ειδικά για τα παιδιά, θα βιώσουν μια ζέστη υποδοχή και θα αισθανθούν ασφάλεια κάτι που ίσως τα οδηγήσει να σπάσουν τη σιωπή τους σχετικά με τη βία και την κακοποίηση που υφίστανται από ενήλικες εντός και εκτός του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Ο “Φύλακας Άγγελος” έχει σκοπό να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις και συναυλίες ανά την Ελλάδα, με κύριο σκοπό την στήριξη των παιδιών που βιώνουν το σκληρό και βίαιο πρόσωπο της ελληνικής κοινωνίας.

Το TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Αναστάσιος Ντούγκας – Γιώργος Αγγελόπουλος – Ράνια Κωστάκη

Ράνια Κωστάκη – Αναστάσιος Ντούγκας

Σάσα Σταμάτη – Γιώργος Τσαλίκης – Γιώτα Νέγκα – Ράνια Κωστάκη – Αναστάσιος Ντούγκας

Γιώργος Αγγελόπουλος – Γιώργος Τσαλίκης – Γιώτα Νέγκα – Ράνια Κωστάκη – Αναστάσιος Ντούγκας

Γιώργος Αγγελόπουλος – Σάσα Σταμάτη – Γιώτα Νέγκα – Ράνια Κωστάκη – Αναστάσιος Ντούγκας

Σάσα Σταμάτη – Ράνια Κωστάκη – Αναστάσιος Ντούγκας – Γιώτα Νέγκα – Μαρία Φραγκάκη – Γιώργος Αγγελόπουλος – Αντύπας

Σάσα Σταμάτη – Γιώργος Τσαλίκης – Αναστάσιος Ντούγκας – Γιώτα Νέγκα – Ράνια Κωστάκη – Γιώργος Αγγελόπουλος

Σάσα Σταμάτη – Αναστάσιος Ντούγκας – Γιώργος Τσαλίκης – Γιώργος Αγγελόπουλος – Ράνια Κωστάκη

Σάσα Σταμάτη – Αντώνης Δημητριάδης – Γιώργος Τσαλίκης

Γιώτα Νέγκα – Γιώργος Αγγελόπουλος

Σάσα Σταμάτη

Έλενα Γεραρχακη – Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Αντύπα και την σύζυγό του, Στέλλα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More