Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τάμα που έκανε σε μοναστήρι της Σκιάθου για τη μητέρα του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα αποχαιρετήσει αύριο Παρασκευή 29/9 στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λημνιάς στην Σκιάθο την πολυαγαπημένη του μητέρα, η οποία έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 25/9.

Η ρεπόρτερ Μαρία Βλάχου και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας στο νησί, όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τάμα για τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νικητής του Survivor 2017 πιστεύει πολύ στον Θεό και με όλη του την καρδιά, δώρισε στη Μονή που βρίσκεται ο πνευματικός του το 2020 την εικόνα της πολιούχου του νησιού.

«Πίσω από την εικόνα αναγράφεται το όνομά του, ενώ το Τάμα αφορούσε το πρόβλημα υγείας της μαμάς του. Ήθελε να το κάνει, είναι πανάκριβη η εικόνα» ανέφερε η Μαρία Βλάχου στην εκπομπή του Alpha.

 

Μάλιστα, μια φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου μίλησε στην «Super Κατερίνα», περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησαν οικογενειακώς με το πρόβλημα υγείας της.

«Την είχα ρωτήσει “Ράνια μου, πότε θα γυρίσεις” και μου απάντησε “αυτή τη φορά δε θα τα καταφέρω”. Ο Γιώργος ήταν το καμάρι της, και τα δύο βέβαια, αλλά στον Γιώργο, είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία. Έπαιρνε ζωή από τον Γιώργο, ήταν δυνατός χαρακτήρας και περήφανη γυναίκα. Υπέφερε πάρα πολύ, δεν ήξερα τι να της πω» αναφέρει συγκλονισμένη η φίλη της Ουρανίας.

Read More

And More