Γιώργος Αμούτζας: «Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος “ο γιος του Δελλή”»

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν μέσα από τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός” αλλά και να διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής χωρίς να στηρίζεται στο όνομα του πατέρα του, Σταύρου Δελλή.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε πως ποτέ δεν τον ενδιέφερε να πατήσει πάνω στο όνομα του πατέρα του για να πετύχει το οτιδήποτε.

«Κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία κι ήδη έχω κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος «ο γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα.

Αν είναι ένας άνθρωπος να κάνει κάτι σε ένα χώρο, να το κάνει με την αξία του, να περπατήσει το δύσκολο μονοπάτι κι από εκεί και πέρα να αποδειχθεί μέσα στο χρόνο αν τελικά αξίζει ή όχι. Σίγουρα ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου για να με προστατέψει και να με συμβουλεύσει για τα σωστά «ναι» και τα σωστά «όχι». Ήταν δίπλα μου για να μου ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική. Δεν χαϊδεύει αυτιά. Αν βρισκόμουν μπροστά σε έναν ορθάνοιχτο δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα νομίζω ότι δεν θα είχα διάρκεια στο χώρο. Θα τελείωνε αμέσως αυτή η καριέρα» είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Read More

And More