Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής με τη φωτογραφία μετά τη χημειοθεραπεία

Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο. Το πρωί της Τετάρτης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία μετά τη χημειοθεραπεία.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος παλεύει τους τελευταίους μήνες γενναία με τον καρκίνο έγραψε: «Καλημέρα Αγάπες μου!!! Πολύχρωμα και Έντονα… Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς… Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!!

Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

Αμέσως, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Δασκαλάκης:

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Αυτό έγινε ξαφνικά. Τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμη και τουαλέτα. Θα πάμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει και από κάτω και μου λέει “Θα πεθάνω”. Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ» είχε αποκαλύψει η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Read More

And More