Τα θέατρα ανοίγουν ξανά!

Γιώργος Γάλλος: Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει…θέατρο με Φοίβο Δεληβοριά και Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Τα θέατρα ανοίγουν ξανά μετά από καιρό και οι ηθοποιοί και οι συντελεστές είναι ενθουσιασμένοι! Το βράδυ της Δευτέρας έγινε στο Βεάκειο θέατρο, η συνέντευξη τύπου για την παράσταση των Φοίβου Δεληβοριά και Δημήτρη Καραντζά “1821 – Η επιθεώρηση”.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ο Γιώργος Γάλλος, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον Μιλτιάδη από τις Άγριες Μέλισσες και μαζί του η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Κουκουράκης η Ελένη Κοκίδου και πολλοί άλλοι.

Το TLIFE ήταν εκεί και σου παρουσιάζει μια γεύση από την παράσταση

Λίγα λόγια για την παράσταση

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζει μια επιθεώρηση με την υπογραφή των Φοίβου Δεληβοριά και Δημήτρη Καραντζά γεμάτη μουσική, χρυσόσκονη, κριτική, χιούμορ και Ιστορία, στο Βεάκειο Θέατρο, από τη Παρασκευή 4 Ιουνίουκαι κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τέλος Ιουλίου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Δημήτρης Καραντζάς εξετάζουν εκ νέου τη σχέση μας με την εθνική ταυτότητα, την επανάσταση , τα κατορθώματα και τα ατυχήματα των διακοσίων ετών, τη σχέση μας με την παράδοση , τα καλώς και κακώς κείμενα και προσκαλούν μια ομάδα σημαντικών συγγραφέων και ένα θίασο πρωταγωνιστών να γιορτάσουν, να χορέψουν να σατιρίσουν και να αναρωτηθούν. Όλοι μαζί φιλοδοξούν να ξανατραγουδήσουν το «χαίρε, ω χαίρε», χωρίς να εμποδίζονται από τα «περασμένα μεγαλεία» και το «διηγώντας τα να κλαις».

Μια εκ νέου επίσκεψη στον θαυμαστό κόσμο της Επιθεώρησης.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

 

Read More

And More