Γιώργος Γεροντιδάκης – Άγριες Μέλισσες: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του ως «Μελέτης»

Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης στην εκπομπή στο «7 Μέρες Tv» και στην Μαρία Ανδρέου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του ως Μελέτης στις «Άγριες Μέλισσες».

Τι άνθρωπος είναι τελικά ο Μελέτης; Γιατί ο κόσμος δεν τον μισεί;

Γιατί είναι ένα τραγικό πρόσωπο, ένας τραγικός ήρωας. Ο Μελέτης, μέσα στα σκοτάδια του, έχει και τις φωτεινές στιγμές του. Έχει αξίες, είναι παραδοσιακός, εργατικός. Προσπαθεί τώρα με την Κορίνα να κάνει έναν ωραίο γάμο, να ντυθεί γαμπρός και να γίνει πατέρας- αν και η Κορίνα έχει χάσει τον ενθουσιασμό της μαζί του σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτός το παλεύει. Θέλει να ανήκει κάπου. Είναι επιτακτική του ανάγκη ο γάμος και θέλει παιδιά. Έτσι νιώθει ότι θα απεγκλωβιστεί συναισθηματικά και θα φτιάξει κάτι δικό του.

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται γιατί αυτομαστιγώνεται…

Αυτομαστιγώνεται για να μην σκέφτεται αυτά που έκανε, τους φόνους. Έτσι νομίζει ότι πληρώνει τα λάθη του με ακραίο τρόπο. Ο Μελέτης νοσεί, πονάει η ψυχή του. Θα έλεγα ότι έχει μια ψυχική ασθένεια. Ο πόνος τού φέρνει μια ισορροπία για να συνεχίσει να υπάρχει. Χρειάζεται παρακολούθηση αλλά δεν έχει τη μόρφωση να το αντιληφθεί και να τρέξει για βοήθεια. Κάνει κακό στον εαυτό του και ζει επικίνδυνα, αυτοκαταστρέφεται, όπως ο Κωνσταντής με το αλκοόλ. Είναι κατεστραμμένοι και οι δύο από τις εντολές του Δούκα. Όταν έχεις το αίμα τόσων ανθρώπων και της ίδιας σου της μάνας στα χέρια σου, σε κυνηγάει μια κατάρα.

 

 

 

Read More

And More