Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σύντροφός του, Άσπα Κωνσταντοπούλου τον καμάρωσε στην πρεμιέρα του – Φωτογραφίες

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Ο γνωστός ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός ενώ παράλληλα συμμετέχει και στην θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου».

Το νουάρ αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά, διαθέτει μια πλοκή του ανατρέπει τα πάντα και κόβει την ανάσα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το βράδυ της Πέμπτης 3/11 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, με πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο να δίνουν το παρών. 

Στο θέατρο για τον καμαρώσει βρέθηκε και η σύντροφός του, Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία ο ηθοποιός έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου ήρθαν κοντά στα πολύωρα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς «Άγριες μέλισσες».  Ο πρωταγωνιστής και η make up artist της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ήρθαν πιο κοντά καθώς περνούσαν πολλή ώρα στα καμαρίνια προκειμένου να ολοκληρωθεί η εμφάνιση του «Μελέτη».

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More