Γιώργος Γιαννόπουλος – Σόλων Τσούνης: Ποζάρουν ξανά μαζί τρία χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Το Σόι σου»

Το βράδυ της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο “Χυτήριο” η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Παιχνίδια στη σοφίτα” όπου μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν είναι και ο Σόλων Τσούνης

Ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο συμμετέχει και στην τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες¨ γνώρισε ιδιαίτερη αναγνωρισημότητα μέσα από τον ρόλο του “Διονύση” στο σήριαλ “Το Σόι σου” που παιζόταν επί πέντε συνεχόμενες σεζόν στον Alpha σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στο “Σόι σου” τον πατέρα του Σόλωνα Τσούνη υποδυόταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Η μακρόχρονη συνεργασία τους, όπως φαίνεται δημιούργησε και στενούς δεσμούς ανάμεσά τους αφού στην χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της παράστασης “Παιχνίδια στη σοφίτα” ο “Βαγγέλης Χαμπέας” κατά κόσμος Γιώργος Γιαννόπουλος ήταν εκεί για να απολαύσει τον αλλοτινό τηλεοπτικό του γιο.

Μετά το τέλος της παράστασης οι δυο άντρες πόζαραν με χαμόγελο για το TLIFE στον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Χόντου.

  

Λίγα λόγια για την παράσταση “Παιχνίδια στη σοφίτα”

Κεντρικό θέμα της Χέλλμαν οι οικογενειακές σχέσεις – οι οποίες επανέρχονται διαρκώς στα έργα της• ωστόσο εδώ βασίζονται σ’ έναν ακραίο συναισθηματικό κανιβαλισμό. Δε μιλάμε πλέον γι’ αγάπη αλλά για κτητικότητα, όπου το αίσθημα ευτυχίας δύσκολα μπορεί ν’ ανθίσει. Ένα έργο μ’ έντονη κριτική απέναντι στις έμμονες προσκολλήσεις που δημιουργούν οι οικογενειακοί δεσμοί.

Έτσι, τα «Παιχνίδια στη σοφίτα» γίνονται μια ιστορία για το τι συμβαίνει στους ενήλικες που ποτέ δεν ωριμάζουν, όταν ξαφνικά αφαιρείται η προστατευτική ασπίδα της αυταπάτης τους. Τα καλά κρυμμένα μυστικά εκτίθενται: απληστία, μοχθηρία και μίσος. Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα «παιχνίδια στη σοφίτα». Ό,τι ακολουθεί –το λαχάνιασμα του νυφικού πόθου, οι αμηχανίες της ανικανότητας, οι αποκαλύψεις της αιμομικτικής επιθυμίας– είναι τα στοιχεία αυτά που κάνουν το έργο μοναδικό.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More