Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Γιόρτασαν τη νίκη στις εκλογές μαζί με τα γενέθλια του γιου τους!

Με δεκάδες ευχές τόσο για την πολιτική του πορεία, όσο και για τα γενέθλια του γιου του, ξεκίνησε τη χθεσινή μέρα ο Γιώργος Πατούλης. Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, μετά το θρίαμβό του απέναντι στην Ρένα Δούρου γιόρτασε τη νίκη του με την οικογένειά του και όλους όσους τον στήριξαν.

Ωστόσο, εκτός από το εκλογικό αποτέλεσμα ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη είχαν τριπλή γιορτή, μιας και χθες έκλεισαν 20 χρόνια γάμου και φυσικά ο γιος τους, ο Αλέξανδρος, έγινε 14 χρόνων. Μάλιστα, η γονείς του φρόντισαν να έχουν και στο εκλογικό τους κέντρο μια τούρτα – έκπληξη για τον γιο τους.

Ιδιαίτερα χαρούμενος οι Γιώργος Πατούλης ανέβηκε στο βήμα για να κάνει δηλώσεις. Και αφού είπε όσα ήθελε να πει, ανέβασε μαζί του τη σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο τους. Τα φλας άστραψαν όταν ο νέος περιφερειάρχης Αττικής αγκάλιασε και φίλησε τη σύζυγό του.

Λίγο αργότερα ήρθε και η τούρτα του Αλέξανδρου και το γλέντι… φούντωσε για τα καλά!

«Σαρωτική νίκη του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, μαζί με οικογενειακές στιγμές στα γενέθλια του Αλέξανδρου!», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στο Facebook και ανέβασε φωτογραφίες.

 

Read More

And More