Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους: Είναι αχώριστοι! Χέρι-χέρι στις Σπέτσες! [pics]

Μπορεί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να είναι αυξημένες και σ’ αυτές να προστέθηκε φέτος και η συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «X-Factor» του Open,  ο Γιώργος Θεοφάνους όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο Κύπριος συνθέτης με την σύζυγό του, Βίλλυ, πραγματοποίησαν μια απόδραση σε ένα νησί του Αργοσαρωνικού. Μαζί με τα τρία παιδιά τους (ΜάνοΕιρήνη Ευγενία και Κύρα) , λοιπόν, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους, ταξίδεψαν στις Σπέτσες, όπου πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Ο βασικός λόγος που επέλεξαν να βρεθούν εκεί, ήταν για να παρακολουθήσουν την αναπαράσταση της Ναυμαχίας των Σπετσών. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν δίστασε να κάνει τον περίπατό τους στο νησί, αλλά και βόλτα πάνω σε γουρούνα με προορισμό μια παραλία, όπου έκαναν μπάνιο χωρίς τα παιδιά τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε εστιατόριο του νησιού, όπου απόλαυσαν το φαγητό τους μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους, πιασμένοι χέρι-χέρι. Οι δυο τους είναι full in love και αποτελούν τρανή απόδειξη ότι ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά μπορεί και να τον δυναμώσει.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More