Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους: Βραδινή έξοδος για δυο! [pics]

Ένα ξεχωριστό θέαμα αφιερωμένο στη μόδα και τη μουσική παρακολούθησαν ο Γιώργος Θεοφάνους και η σύζυγός του Βίλλυ Θεοφάνους στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Το γνωστό ζευγάρι απόλαυσε τη μαγική βραδιά που έδεσε τη μουσική με τη μόδα και πόζαρε αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Το επιτυχημένο project Όπερα και Μόδα επιστρέφει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, σε νέα μορφή και σε συμπαραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υποσχόμενο μια βραδιά γεμάτη Μαγεία.

Βασισμένο σε μια ιδέα της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, το project Όπερα και Μόδα, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διευθυντή του Μπαλέτου της ΕΛΣ Κωνσταντίνου Ρήγου, επιχειρεί να συνδυάσει το Λυρικό Θέατρο με την Υψηλή Ραπτική με τρόπο ισότιμο και δημιουργικό προχωρώντας πέρα από τα προφανή, προκειμένου να υπογραμμίσει τον σύγχρονο χαρακτήρα και τα σημεία σύγκλισης των δύο κόσμων.

Το φετινό θέμα επιδιώκει να θυμίσει τη δυναμική της σύμπραξης των δύο αυτών συμπάντων με ένα αποτέλεσμα εκρηκτικής ομορφιάς. Ταυτόχρονα, μέσα από το project θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό η δουλειά της Tina Kalivas, μιας διεθνώς καταξιωμένης, ελληνικής καταγωγής, σχεδιάστριας και ενδυματολόγου με εντυπωσιακή πορεία τόσο στoν χώρο της Μόδας, όσο και στη βιομηχανία του Χόλυγουντ.

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του

Read More

And More