Γιώργος Καπουτζίδης Vs Νίκος Μουτσινάς: Η άγνωστη κόντρα και οι δηλώσεις «φωτιά» – «Δύσκολα ταιριάζουν τα χνώτα μας»

Εδώ και μερικές ημέρες έχει «σκάσει» μια… άτυπη κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Οι δυο ταλαντούχοι άντρες, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν παρελθόν…

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκαν στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας, ύστερα από τη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, στην οποία – χωρίς να κατονομάσει – κατηγόρησε παρουσιαστή ότι κάνει καριέρα χλευάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα της επαρχίας (μια από τις στήλες του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι»)

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης στο popaganda.gr.

Όπως ήταν επόμενο, οι εν λόγω δηλώσεις σχολιάστηκαν στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές με κάποιους παρουσιαστές να παίρνουν το μέρος του Μουτσινά (όπως η Κατερίνα Καινούργιου) και άλλοι το μέρος του Καπουτζίδη (όπως ο Γιώργος Λιάγκας).

Πώς ξεκίνησαν όλα:

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες έχει τη δική της ιστορία. Βασικό ρόλο είχε παίξει η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πλέον αποτελεί μία από τις καλύτερες φίλες του Νίκου Μουτσινά. Στο παρελθόν, βέβαια και ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του «Παρά Πέντε», η αγαπημένη ηθοποιός -που τότε υποδυόταν την «Αμαλία» -ήταν κολλητή φίλη του Γιώργου Καπουτζίδη, κάτι που πλέον δεν υφίσταται.

«Υπάρχει μια αλήθεια που πρέπει να την αναφέρουμε. Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν δημιουργήθηκε τώρα, είναι παλιά ιστορία. Ξέρουμε όλοι σε αυτό το χώρο ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Συζητώντας χθες με ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών, μου είπαν αυτό το πράγμα και μάλιστα μου το είπαν δυο-τρεις άνθρωποι. Όλοι είπαν αυτό, ότι δεν είναι καινούργιο αυτό το πράγμα που συμβαίνει μεταξύ τους».

Βέβαια ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Καπουτζίδης για ένα φεγγάρι έκαναν παρέα, εξαιτίας της κοινής φιλίας τους με την Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί τόσο σε θεατρικές πρεμιέρες όσο και σε συναθροίσεις της ηθοποιού.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν είναι η πρώτη φορά που τα «βάζει» με τον Νίκο Μουτσινά. Τον Απρίλιο του 2013, ο ταλαντούχος σεναριογράφος είχε βρεθεί στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD και είχε ρίξει τα «καρφιά» του κατά του ηθοποιού και παρουσιαστή. 

«Δύσκολα ταιριάζουν τα χνώτα μου με τον Νίκο Μουτσινά. Θα μπορούσε μόνο αν συνωμοτούσε το σύμπαν να καταφέρουμε να συνεργαστούμε. Με την Μαρία (Ηλιάκη) δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστώ, ο Πάπας να μας παρακαλέσει. Γιατί πρέπει να έχω εγώ λόγο στο γιατί και πώς να ζήσεις εσύ τη ζωή σου;» είχε πει τότε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Άραγε πότε και με ποιον τρόπο… θα λήξει αυτή η «κόντρα»;

Read More

And More