Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μουτσινά: «Θα πρέπει να απαντήσει; Τι είναι ο Μουτσινάς;»

Την έμμεση απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Γιώργο Καπουτζίδη μετά τις δηλώσεις του δεύτερου σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 16 Νοεμβρίου στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής. «Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη, μπορεί να μην είναι γνωστό…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι δύο άνδρες διαφώνησαν για το αν θα έπρεπε να τοποθετηθεί ή όχι ο Νίκος Μουτσινάς. «Η άποψη η δική μου είναι όταν υπάρχει ένα θέμα μπορούμε να το συζητήσουμε και θα πρέπει να πάρουν θέση οι πρωταγωνιστές. Έχει τεθεί ένα πολύ ουσιαστικό θέμα από τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη γελιοποίηση και κατά πόσο έχουμε δικαίωμα να σχολιάζουμε κάποιον για την εμφάνισή του. Σε αυτό ανέφερε αμέσως –στη νέα του ανάρτηση– τον Νίκο Μουτσινά.

Νομίζω ότι είναι λογικό αντί να απαντάς, μέσω κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύεσαι ή μέσω υπονοουμένων, να παίρνεις μία θέση και να λες “όχι εγώ επιμένω γιατί είναι αυτό σωστό” ή “έχω κάνει λάθος”» είπε ο Βαγγέλης Περρής. Τα λεγόμενά του, όμως, έφεραν την έντονη αντίρρηση του Γιώργου Λιάγκα.

«Τι λες τώρα; Ο συμπαθέστατος Γιώργος Καπουτζίδης με ποια λογική όταν θέτει ένα θέμα-και καλά κάνει και το θέτει-θα πρέπει ο Μουτσινάς να απαντήσει; Επειδή ο Καπουτζίδης του ήρθε να το πει και καλά έκανε, εγώ συμφωνώ, θα πρέπει να απαντήσει ο Μουτσινάς; Τι είναι ο Μουτσινάς;» είπε ο παρουσιαστής.

«Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν πρωταγωνίστρια σε αστεία στιγμιότυπα» ανταπάντησε ο Βαγγέλης Περρής, φέρνοντας ως παράδειγμα τη γνωστή παρουσιάστρια.

«Η Μαρία Μπεκατώρου την ανέδειξε ο Μουτσινάς που έκανε πλάκα. Πλάκα έκαναν! Δεν έλεγε ο Μουτσινάς ότι η Μπεκατώρου είναι η Ντε Τζένερις. Δεν την παρουσίαζε σαν την Όπρα. Άλλη εκπομπή βλέπαμε τότε. Εσύ καταλάβαινες ότι την έπαιρναν ως σπουδαία παρουσιάστρια» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More