Γιώργος Καπουτζίδης κατά Θάνου Πλεύρη: «Μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Έχω θυμό»

Στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τους ομοφυλόφιλους, στην τεκνοθεσία ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και για στις πρόσφατες δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη αναφέρθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Talk Radio 989.

Μιλώντας στον Νίκο Παναγιωτόπουλο και Φοίβο Κλαυδιανό, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Εγώ γελάω που σας φαίνονται παράξενες οι δηλώσεις Μπέου. Εμείς προσπαθούμε να σας το πούμε αρκετά χρόνια. Αυτές τις δηλώσεις τις κάνει ένας άνθρωπος με την στήριξη του 55%. Υπάρχει ένα 45% που δεν μπορεί να σε βοηθήσει γιατί είναι αδύναμο», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με την τεκνοθεσία και τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη. ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα παιδιά που θέλει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ και δεν ασχολούμαστε με τα παιδιά που ήδη είναι υπαρκτά και ζουν απροστάτευτα» και συμπλήρωσε: «Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του για τεκνοθεσία μόνο αγοριών, άλλη ιστορία αυτό».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη ψήφιση του νομοσχεδίου τεκνοθεσίας

Μάλιστα ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στο νόμο περί τεκνοθεσίας, δείχνοντας έντονα τη δυσαρέσκειά του λέγοντας ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει ψηφιστεί και στη δική μας χώρα, δεν μπορεί να βάλει κάποιος μια υπογραφή. «Όταν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε αυτά τα παιδιά, πώς μπορούμε να λάβουμε αντιπυρικά ή αντιπλημμυρικά έργα;» αναρωτήθηκε.

«Ζούμε σε μια εποχή που μαθαίνει ο άλλος ότι δολοφονήθηκε μια τρανς και φτιάχνει ανέκδοτα.»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας για την αδιαφορία της πολιτείας, είπε: «Είναι ο μοναδικός τρόπος η πολιτεία να ζητήσει συγνώμη και μια αναγνώριση. Είναι το χάδι που μπορεί να δίνει μια κοινωνία. Να δει τα προβλήματα του κάθε παιδιού» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης για δηλώσεις Θάνου Πλεύρη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέσπασε μιλώντας για τις πρόσφατες δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τους ομοφυλόφιλους. 

«Ο κ Πλεύρης μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τα ομόφυλα ζευγάρια θεωρώντας τα λειψά να κάνουν οικογένεια. Και αυτό το λέει ένας άνθρωπος που είναι υπουργός Υγείας. Έχουμε καταλάβει πώς μεγαλώνουν τα παιδιά σήμερα; τι προβλήματα αντιμετωπίζουν; Το ξέρω ότι έχω θυμό. Δεν έχω περάσει εύκολα, όμως για να είμαι ευτυχισμένος το έχω ψάξει πολύ μέσα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Read More

And More