Γιώργος Καπουτζίδης: Με πατερίτσες στην παρουσίαση της νέας του σειράς μετά το ατύχημα στην Αίγινα

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Καπουτζίδης, όταν κατά τη διάρκεια βόλτας του στην Αίγινα έπεσε από το ποδήλατο και έσπασε το χέρι και το πόδι του.

Αυτό, είχε ως συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι του, ενώ το πόδι του μπήκε ολόκληρο σε γύψο.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας σειράς που υπογράφει και έχει τίτλο «Σέρρες», η οποία θα προβληθεί μέσα από την νέα streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος εμφανίστηκε, όπως ήταν επόμενο, με πατερίτσες και δεμένο χέρι και πόδι, καθώς δεν έχει αναρρώσει ακόμη μετά το σοβαρό ατύχημα που έπαθε στην Αίγινα.

Δες τις εικόνες που ανήρτησε στο Instagram η casting director του ΑΝΤ1, Κατερίνα Παπαμερή:

 

 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το νέο επαγγελματικό του βήμα, επισημαίνοντας πως «είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος, είμαι πολύ γεμάτος μέσα μου γι’ αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι είναι ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει και σε αυτή την προβολή, αισθάνθηκα ευτυχισμένος που τα καταφέραμε. Αισθάνθηκα περήφανος για τον φίλο μου, τον Πάνο Νάτση που θα τον δείτε και θα τον καμαρώσετε να είναι τόσο λαμπερός, τόσο υπέροχος, τόσο ταλαντούχος και που θα διηγηθεί μία ιστορία αγάπης». 

Read More

And More