Γιώργος Καραμίχος: Πού χάθηκε ο ηθοποιός; Η Πρωτοχρονιά που πέρασε με Έλληνες συναδέλφους

O Γιώργος Καραμίχος είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς, που παρόλο που είχε καταφέρει να αγαπηθεί από το ελληνικό τηλεοπτικό και θεατρικό κοινό, έφυγε για το Los Angeles για να κατακτήσει τους στόχους του. Κι όλα δείχνουν πως δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα.

Μετά από σκληρή δουλειά και πολλή υπομονή κατάφερε να κάνει κάποια από τα όνειρά του πραγματικότητα. Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους στο προφίλ του στο instagram κατάφερε να αναλάβει ρόλο σε χολιγουντιανή υπερπαραγωγή θρησκευτικού περιεχομένου. «Από το teaser της ταινίας «Παύλος, Απόστολος του Χριστού». Υποδύομαι τον Σαούλ. Είμαι ευγνώμων που υπήρξα μέρος αυτού του ταξιδιού…», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας του η οποία πραγματικά παραπέμπει υπερπαραγωγές του παρελθόντος.

Έτσι η ζωή του κυλά στην Καλιφόρνια, δυναμικά, εργατικά αλλά και με πολλούς φίλους. Ο ηθοποιός μας έδειξε μια φωτογραφία από τις πρώτες μέρες του χρόνου, που τις περνά με τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την κινηματογραφική παραγωγό, Δωροθέα Πασχαλίδου. Πρόκειται για την εγγονή του αγαπημένου Ζάχου Χατζηφωτίου και μάλιστα από το 2011 που ξεκίνησε, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στη Μέκκα του κινηματογράφου όπου ζει μόνιμα.

Δες την φωτογραφία του ηθοποιού

Read More

And More