Γιώργος Καραμίχος: «Το κατάλαβα τη στιγμή της σύλληψης ότι θα γίνω πατέρας»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Καραμίχου που θα παρακολουθήσουμε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή “Μαμά-δες” προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Happy Day. Στο απόσπασμα αυτό, βλέπουμε τον Γιώργο Καραμίχο να μιλά στη Τζένη Θεωνά για την πατρότητα και την μεγάλη του κόρη κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη που ξάφνιασε την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογείται πως αντιλήφθηκε τη στιγμή της σύλληψης πως θα γίνει πατέρας.

«Μπαμπάς πρώτη φορά έγινα στα 24 μου, πριν 24 χρόνια. Η κόρη μου είναι ακριβώς στα μισά μου χρόνια, με έχει ξεπεράσει μάλλον για λίγους μήνες. Είμαι για λίγους μήνες περισσότερα χρόνια πατέρας. Αν βάλω και την εγκυμοσύνη – γιατί στον γονιό η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης αλλάζει την ιστορία και όχι η γέννα – είμαι περισσότερα χρόνια πατέρας απ΄ ότι μη πατέρας.

Δε θα μου φαινόταν πρώιμο αν ερχόταν η κόρη μου και μου έλεγε ότι θα γίνει μαμά. Είναι δική της απόφαση κι εγώ είμαι εκεί για να τη στηρίξω. Όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, το πρώτο που μου ήρθε ήταν χαρά. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή της σύλληψης ότι θα γίνω πατέρας, ήμουν σε μια παραλία στη Νάξο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Read More

And More