Γιώργος Καράβας: Η πρώτη συνέντευξη του αντικαταστάτη της Ζενεβιέβ στο GNTM [video]

Ο Γιώργος Καράβας είναι τελικά εκείνος που θα αναλάβει τον ρόλο του coach στον τρίτο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Το πανέμορφο μοντέλο, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Star για νέο κύκλο, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” για το νέο επαγγελματικό βήμα του.

«Θα είμαι ο coach και των αγοριών και των κοριτσιών, μια πολύ ωραία εμπειρία και ανυπομονώ να την ζήσω για να είμαι ειλικρινής. Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό πριν από αρκετό καιρό και η εξέλιξη ουσιαστικά ήταν αργή. Δεν γνωρίζαμε εμείς οι εμπλεκόμενοι, να το θέσω έτσι αλλά φαντάζομαι τα γυρίσματα θα γίνουν εντός του καλοκαιριού.

Αυτό που έχω να κάνω είναι να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω από αυτά τα 17 χρόνια στο χώρο στα νέα άτομα. Η Ζενεβιέβ είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, είναι πάρα πολύ καλή και στη δουλειά και σε προσωπικές στιγμές. Θα είμαι ο εαυτός μου, δεν είμαι αυστηρός σαν άνθρωπος.

Με την Ζενεβιέβ έχουμε δουλέψει στο παρελθόν και με τον Δημήτρη έχουμε συνεργαστεί πάμπολλες φορές. Την Βίκυ εννοείται τη γνωρίζω αρκετά και προσωπικά. Μόνο τον Άγγελο Μπράτη δεν ξέρω προσωπικά. Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Δες το βίντεο:

Ο Γιώργος Καράβας ανυπομονεί να ξεκινήσει γυρίσματα για το GNTM.

Read More

And More