Γιώργος Καράβας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το πρόσωπο της σεζόν»

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Καράβας. Ο κριτής του GNTM μίλησε γι’ αυτόν τον νέο ρόλο στο ριάλιτι μοντέλων και τη νέα ιδιαίτερη σύνθεση αυτής της κριτικής επιτροπής.

Όπως είπε ο Γιώργος Καράβας όταν κλείνουν οι κάμερες, οι κριτές είναι μια παρέα παρά τις όποιες διαφορές μπορεί να έχουν προηγηθεί στο επαγγελματικό κομμάτι και πως κανείς από τους τέσσερίς τους δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει κάτι καθώς όλοι είναι άνθρωποι επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του.

«Τη λατρεύω τη Σοφία Χατζηπαντελή. Είναι το πρόσωπο της σεζόν. Είναι θεά. Είχαμε 8 γυρισματικές μέρες μαζί της. Ήταν απόλαυση. Κυριολεκτικά απόλαυση. Ήμασταν σίγουροι ότι ο κόσμος θα την αγαπήσει… Δεν την γνώριζα πριν. Η Σοφία ήταν πρόταση της Βίκυς και ήρθε και κόλλησε πολύ σωστά σε αυτή την επιτροπή. Βγάζει το 101% της προσωπικότητάς της και αυτό αγαπά ο κόσμος σε εκείνη. Είναι ένα -πρόσωπο που εκπροσωπεί μια νέα τάξη πραγμάτων… Είναι η φωνή και το πρόσωπο αυτών των αλλαγών που έχουν επέλθει στη μόδα» είπε για τη Σοφία Χατζηπαντελή ο Γιώργος Καράβας.

Read More

And More