Γιώργος Καράβας: Η σύζυγος του αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας τους πριν από δέκα χρόνια (video)

Ο Γιώργος Καράβας κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις ήδη από την πρεμιέρα του “Greece’s Next Top Model“. Ο νέος coach του επιτυχημένου reality μοντέλων βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει και να μεταφέρει τις γνώσεις του στα αγόρια και τα κορίτσια που θα καταφέρουν να μπουν στο σπίτι και να διεκδικήσουν μια θέση στο χώρο της μόδας. 

Το πρωί της Δευτέρας, η όμορφη σύζυγος του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και στο δημοσιογράφο Γιώργο Κρικοριάν αποκαλύπτοντας το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, το γάμο τους αλλά και την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. 

“Εμείς γνωριστήκαμε πριν από δέκα χρόνια και μετά από περίπου ένα χρόνο παντρευτήκαμε. Άμεσα έγιναν όλα. Ο Γιώργος είχε έρθει για ποτό σε ένα μαγαζί, με είδε, του άρεσα και μου έδωσε την κάρτα του. Μου είπε “είσαι πάρα πολύ όμορφη και αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο να σε γνωρίσω”. Δεν το πήρα στην αρχή… Ξαναήρθε, όμως από το μαγαζί και τον παρατήρησα εκείνη τη στιγμή και λέω “πρέπει μάλλον να του στείλεις μήνυμα γιατί δεν θα μείνει για πολύ καιρό ελεύθερος”… Και από τότε όλη μέρα μαζί!

Στον ένα χρόνο μου ζήτησε να παντρευτούμε. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος! Στο γάμο μας είμασταν εγώ ο Γιώργος και οι δύο κουμπάροι. Ένα χρόνο μετά το γάμο κάναμε το Φίλιππο, το πρώτο μας παιδάκι που είναι σήμερα 7 ετών και έχουμε και την Κάλλη, η οποία είναι 5,5 ετών. Ο Γιώργος όταν είναι με τα παιδιά γίνεται και αυτός παιδί”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη.

Δες το βίντεο:

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη είναι full in love!

Read More

And More