Γιώργος Καράβας: Η σύζυγός του μιλάει πρώτη φορά για την γνωριμία και την κοινή ζωή τους!

Ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος θα είναι ο νέος coach του GNTM, τα τελευταία 8 χρόνια είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δυο παιδιά, έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» συνάντησε την σύζυγο του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη, η οποία έκανε αποκαλύψεις για την γνωριμία τους, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί.

«Η δημοσιότητα στη ζωή μας τις τελευταίες ημέρες ήρθε απότομα. Έχει γίνει λίγο ένας χαμός, αλλά το διαχειριζόμαστε… Ο Γιώργος ήταν πολύ χαρούμενος γιατί είναι κάτι που έχει να κάνει με την δουλειά του, δεν είναι μια πρόταση γενικά για την τηλεόραση που αφορά το μόντελινγκ. Ήταν πολύ χαρούμενος και θετικός… Είναι πολύ καλό παιδί, θα τον γνωρίσετε και εσείς μέσω της εκπομπής. Ευγενικός και γενικά από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, όπως και εκείνος για εμένα… Δεν τον ζηλεύω γιατί δεν μου δίνει το δικαίωμα να το κάνω. Γενικά είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του… Γενικά τον Γιώργο τον εμπιστεύομαι και θεωρώ θα τα πάει περίφημα… Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί, ένα βράδυ είχαμε πάει για ποτό, ξεχωριστές παρέες, και ήρθε ο Γιώργος και μου μίλησε. Απλά μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και αν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Ήταν ντροπαλός. Ο Γιώργος θέλει και τρίτο παιδί, εγώ δεν θέλω. Δυο παιδάκια, ένα μαγαζί, ο Γιώργος δεξιά αριστερά για δουλειές, δεν είναι εύκολο», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More