Γιώργος Καράβας: Όσα αποκάλυψε για το GNTM λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του GNTM ο coach Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε πως όλο αυτό για εκείνον δεν είαι δουλειά.

“Δεν το βιώνω ως δουλειά, στην ουσία μεταλαμπαδεύω τις εμπειρίες μου και τα βιώματά μου στα παιδιά, που έχουν έρθει να ζητήσουν δουλειά σε αυτόν τον χώρο. Δεν με δυσκολεύει καθόλου. Η άρνηση και τα όχι είναι δύσκολα, αλλά υπάρχουν στη ζωή και αυτά και τα έχουμε βιώσει όλοι. Στο τέλος της ημέρας είναι δουλειά, δεν είναι κάτι προσωπικό”, είπε.

Όσο για το αν είναι και στην προσωπική του ζωή τόσο ήρεμος όσο φαίνεται στη δουλειά του απάντησε, “Έχω ξεσπάσματα στην προσωπική μου ζωή, αλλά πολύ σύντομα και ανακτώ σχεδόν άμεσα την ηρεμία μου. Στο επαγγελματικό κομμάτι δεν την χάνω σχεδόν ποτέ”.
Όσον αφορά τα όσα ειπώθηκαν αναφορικά με το γεγονός ότι η Παρασκευή επέλεξε να δουλέψει ως σερβιτόρα το καλοκαίρι στη Μύκονο, απάντησε: “Δεν θεωρώ ότι η οποιαδήποτε δουλειά είναι ντροπή. Το γεγονός ότι κάποιο παιδί επιλέγει να κάνει κάτι στον ελεύθερό του χρόνο είναι τιμητικό. Η Παρασκευή καλά έκανε και μαγκιά της. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Παρασκευή δεν κάνει δουλειές στον χώρο”.

Όσο για το νέο πρόσωπο που θα δούμε στην κριτική επιτροπή του GNTM που δεν είναι άλλο από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε: “Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ήρθε και κούμπωσε άμεσα. Και οι 4 τη γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον χώρο. Περιττά τα λόγια για το κομμάτι της ομορφιάς της. Έχει κάνει σημαντικά πράγματα, είναι χαμηλών τόνων, έχει πολύ ωραία ενέργεια και θα τη γνωρίσετε”.

Aκόμα ο Γιώργος Καράβας σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά και τόνισε πως ο φετινός κύκλος του ριάλιτι μοντέλων δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις παραγωγές του εξωτερικού.

Read More

And More