Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Ο γιος τους έχει γενέθλια! Οι σπάνιες φωτογραφίες και οι τρυφερές ευχές

Ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη έχουν σήμερα ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού, καθώς ο γιος τους έχει τα γενέθλιά του.

Ο Φίλιππος συμπληρώνει οκτώ χρόνια ζωής, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς τους. Τόσο το γνωστό μοντέλο και coach του GNTM όσο και η ιδιοκτήτρια κέντρου περιποίησης άκρων θέλησαν να ευχηθούν και δημόσια στον γιο τους γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Από τη μία πλευρά ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, στην οποία ο Φίλιππος είναι ακόμα μικρούλης. Ο ίδιος συνόδευσε την ανάρτηση του με την ακόλουθη λεζάντα: “Χρόνια σου πολλά γιε μου! Σε αγαπώ και θαυμάζω κάθε πτυχή της αγνής και πολυτάλαντης προσωπικότητας σου”.

Από την άλλη, η Ραφαέλα Ψαρρού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της δύο φωτογραφίες από την περίοδο που ήταν έγκυος, γράφοντας: “Σήμερα έχει γενέθλια ο γιος μας! Γίνεται 8 χρόνων! Αυτή λοιπόν η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 8 χρόνια όταν βρισκόταν ακόμα μέσα στο σώμα μου! Κάθε φορά που βλέπω αυτές τις εικόνες συγκινούμαι και βλέπω ξεκάθαρα την δύναμη που έχουμε όλες οι γυναίκες μέσα μας! Πόσα μπορούμε να καταφέρουμε! Αυτό είναι το μεγαλύτερο θαύμα! Φίλιππε σε λατρεύουμε και ευχόμαστε να έχεις πάντα υγεία, να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα και να σε δούμε όπως εσύ επιθυμείς”.

Read More

And More