Γιώργος Καρκάς: «Οι δηλώσεις του Ρουβά ήταν οι μόνες νόμιμες, δεν είναι κάποιος βιαστής 24 ώρες το 24ωρο»

Τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη που τα τελευταία 24ωρα έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων σχολίασε ο Γιώργος Καρκάς στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. O ηθοποιός χαρακτήρισε τις δηλώσεις αυτές ως τις μόνες νόμιμες αφού υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, ενώ όπως είπε ένας άνθρωπος που είναι βιαστής, δεν είναι βιαστής όλο το 24ωρο.

«Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν από τις λίγες νόμιμες. Στην τηλεόραση, το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις είναι την αθωότητα κάποιου αν την πιστεύεις. Την ενοχή κάποιου πριν από τη δίκη στην τηλεόραση όταν δηλώνει ότι είναι αθώος, δεν έχεις το δικαίωμα από τον νόμο να την υποστηρίζεις, είναι προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας. Είναι η μόνη νόμιμη δήλωση» υποστήριξε ο Γιώργος Καρκάς.

«Αν δεν πει κάποιος ότι τον βίασε ή “να καεί στην κόλαση” αμέσως θεωρείται ότι τον ξεπλένει. Ε δεν είναι κάποιος βιαστής 24 ώρες το 24ωρο, θα πίνει και έναν καφέ ήρεμα με κάποιον φίλο του χωρίς να βιάζει, τρεις ώρες τη μέρα. Αυτός ο φίλος θα πει τις καλές στιγμές που είχε μαζί του» συνέχισε ο Γιώργος Καρκάς.

Read More

And More