Γιώργος Καρτελιάς: Αποκαλύπτει πρώτη φορά την άγνωστη πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη – «Δεν ευδοκίμησε γιατί…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα παραχώρησε ο Γιώργος Καρτελιάς Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Star ενώ αποκάλυψε και το «άγνωστο» ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη.

«Άλλο πήραν, άλλο είδαν, άλλο έγινε. Πήραν ένα ραδιοφωνικό δίδυμο με πλάκα, υπήρχαν οι στιγμές που θύμιζαν λίγο ραδιόφωνο αλλά ίσως ο χρόνος έδινε το πράσινο φως. Είμαστε προϊόντα, το προϊόν δεν βγήκε όπως θα ήθελα το κανάλι και το σωστό ήταν να σταματήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς για το τηλεοπτικό του εγχείρημα με την Ελίνα Παπίλα και «Εγώ έριξα δίκιο στο κανάλι που το σταμάτησε και εγώ θα το σταμάταγα. Εγώ ίσως το έκοβα κιόλας, θα ήμουν πιο σκληρός από το κανάλι θα το έκοβα στη μέση, το κανάλι μας άφησε και τελειώσαμε τη σεζόν». 

Σχετικά με το τι πιστεύει ο ίδιος πως έκανε λάθος κατά τη συνεργασία του με το Star, ανέφερε: «Το λάθος μου ήταν ότι ήμουν πολύ καλός και πολύ δεκτικός σε μερικά πράγματα. Σε κάποιους ανθρώπους πρέπει να βγάλεις τον τουπέ και να τους δείξεις ποιος είσαι και για ποιον λόγο είσαι εκεί που είσαι».

Κλείνοντας ο Γιώργος Καρτελιάς αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας: «Πριν αποδεχτώ την πρόταση για το Breakfast@Star είχα δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ευδοκίμησε γιατί έσκασε η πρόταση του Star και εκεί πάγωσαν όλα γιατί η πρόταση ήταν πολύ τιμητική. Φτάσαμε στο στάδιο της γνωριμίας, η Ελένη μου είχε εκφράσει ότι με θέλει στην εκπομπή».

Read More

And More