Γιώργος Κιμούλης: Τι απαντά στην Κατερίνα Γερονικολού μετά και τη δική της καταγγελία εναντίον του

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες της Κατερίνας Γερονικολού για ψυχολογική βία έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

“Δεν έχω να πω κάτι εκτός του ότι με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία και δε πρόκειται να την αφήσω έτσι, έχω δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τσακωθεί και μαλώσει. Θέλω να πιστεύω ότι οι συνάδελφοι που τώρα θεωρούν ότι είναι υποχρεωμένοι να μιλήσουν στο γενικότερο κλίμα. Για την κυρία Γερονικολού δεν έχω να πω κάτι. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες τι να πω. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι” απάντηση ο Γιώργος Κιμούλης.

Στη συνέχεια προβλήθηκαν δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου και της Κατερίνας Τσάβαλου οι οποίες παραδέχτηκαν ότι έχουν βιώσει αντίστοιχα περιστατικά από άλλους ανθρώπους του χώρου.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν μετά από όσα είπε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία. Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού που περιέγραψε τη δική της τραυματική εμπειρία.

Read More

And More