Γιώργος Κωνσταντίνου: Αποκάλυψε πώς γυρίστηκε η περίφημη σκηνή με το προφιτερόλ στο “Χτυποκάρδια στο θρανίο”

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» στην Κρατική Τηλεόραση και μίλησε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη για την περίφημη σκηνή του… προφιτερόλ στην ελληνική ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Η εν λόγω σκηνή έδειχνε τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη να βρίσκονται σε ένα ζαχαροπλαστείο για να κανονίσουν ιδιαίτερα μαθήματα στα μαθηματικά, με εκείνον να παραγγέλνει το περιβόητο προφιτερόλ.

Διάβασε εδώ ακόμα: Άννα Φόνσου: Σπάνια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο, με κουμπάρα την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Λιποθύμησαν και οι δυο

57 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε πως γυρίστηκε η σκηνή. «Όταν το έκανα αυτό, πειραματιζόμουν σε όλες τις πρόβες, μην είμαι και ψεύτικος ή Καραγκιόζης. Δεν ήθελα ποτέ να είμαι Καραγκιόζης πάνω στη σκηνή, δεν το άντεχα αυτό το πράγμα. Αυτό ξέσπασε στην πρεμιέρα, ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανένας. Ήταν στο “Κοτοπούλη – Rex” και είχε 1500 άτομα. Το ένιωσα όμως στο χέρι μου, ότι θα μπορούσα να το φάω. Εκείνη τη στιγμή “έπεσε” η πλατεία, έγινε της τρελής. Όταν τελείωσε η παράσταση, ήρθε η Αλίκη και με πήρε από το χέρι και με πήγε μπροστά και με πήγαν μπροστά στον επιχειρηματία. Τα θυμάμαι σαν όνειρο. Από αυτό έγινα θιασάρχης» είπε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος ηθοποιός.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More