Γιώργος Κωνσταντίνου: “Σήμερα “πουλάει” μόνο… ο Ντάνος!”

Εξήντα χρόνια έχει στη σκηνή σε κινηματογραφικά αλλά και σε τηλεοπτικά πλατό, ωστόσο ο Γιώργος Κωνσταντίνου δεν χορταίνει να παίζει και να έρχεται σε επαφή με το κοινό, που τον λατρεύει και τον αποθεώνει κάθε βράδυ στη σκηνή του Άλσους, όπου πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ “Το δικό μας σινεμά”. Σε πρόσφατη συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και στον Βασίλη Μπουζιώτη, ο καταξιωμένος ηθοποιός αποκαλύπτει για ποιον λόγο δεν έγραψε στην αυτοβιογραφία του όλα τα σκάνδαλα που γίνονταν πίσω από τις κάμερες…

Στο έργο υπάρχουν ίντριγκες και πάθη, απιστίες κόντρες… “Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Ότι αυτά τα έζησα εγώ μέσα στα πλατό εκείνη την εποχή! Να κλέβει ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να επιβάλλονται άτομα μέσα από… κρεβάτια, να στήνονται ίντριγκες κ.λπ.” Δεν έγραψε όμως γι’ αυτά στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο που έχει τίτλο “Showtime”.

“Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Το θεωρώ φθηνό και γελοίο να πουλάς όσα έχεις ζήσει στην προσωπική σου ζωή ή όσα γνώρισες μέσα από παρέες. Να εκθέσω ανθρώπους; Ποτέ. Ίσως γι’ αυτό δεν πούλησε το βιβλίο μου αυτό. Ρώτησα τον εκδότη τι πουλάει και μου έδειξε το βιβλίο ενός Ντάνου από το Survivor. Σήμερα μόνο ο Ντάνος πουλάει, άρα γιατί να ξαναγράψω και ας έχω πολλά να καταθέσω.  Δεν γράφω άλλο!”, αποκαλύπτει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Read More

And More