Γιώργος Κοψιδάς: “Ήμουν με μία γυναίκα, ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ…”

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα, έναν μήνα μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα και αναμφίβολα, η αποκάλυψή του θα συζητηθεί!

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

-Ποιο είναι το πιο τρελό πράγματα που έχεις κάνει για τον έρωτα;

Ένα τατουάζ στη γάμπα μου! Επειδή είμαι Υδροχόος με Υδροχόο, βαριέμαι πολύ εύκολα και το να έχω κάτι μόνιμο πάνω μου ήταν οξύμωρο για εμένα. Βέβαια, το έκανα όταν άρχισα να συνέρχομαι από το χωρισμό για να μου υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να ξαναγίνω έτσι. Επίσης, έχω διανύσει πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο για να συναντήσω τη σύντροφό μου.

Έχω ερωτευτεί, τέλος, μια γυναίκα που μου είχε πει από την αρχή ότι ήταν τριών μηνών έγκυος και θα κρατούσε μόνη της το παιδί. Δεν με ένοιαξε καθόλου, αντίθετα το αποδέχτηκα με χαρά. Σε δέκα ημέρες μείναμε μαζί και περάσαμε παρέα όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα της. Αν μου ζητούσε να αναγνωρίσω το παιδί, θα το έκανα επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της.

-Οι γονείς σου πώς λειτούργησαν;

Ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα, η οποία ήταν ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ ήθελα να είμαι μαζί της. Οι γονείς μου με εντυπωσίασαν, η συμπεριφορά τους ήταν συγκλονιστική. Μου είπαν πως αν εγώ είμαι καλά, εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα, Μάλιστα, όταν τη γνώρισαν, την αγάπησαν και ήταν δίπλα της αφού γεννήθηκε το παιδί. Θυμάμαι, ήμασταν τσακωμένοι και η μητέρα μου, μου είπε: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, εγώ θέλω να βλέπω το μωρό». Είχε δεθεί με το παιδί σαν να ήταν δικό μου. Μου έχουν δώσει απίστευτη αγάπη και στήριξη οι γονείς μου. Τους ευγνωμονώ και τους λατρεύω.

Read More

And More