Γιώργος Κυπαρίσσης: Αφέθηκε ελεύθερος 2,5 μήνες μετά την απαγωγή του

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε πέσει θύμα απαγωγής στα τέλη Δεκεμβρίου, με τους απαγωγείς να ζητούν από την οικογένειά του λύτρα σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Σχεδόν 2,5 μήνες μετά την απαγωγή του, ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος, με τους απαγωγείς του να τον αφήνουν στην περιοχή του Τατοΐου.

Ήταν 29 Δεκεμβρίου όταν ο επιχειρηματίας έπεφτε θύμα απαγωγής, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι. Οι απαγωγείς τον άρπαξαν την ώρα που μιλούσε με φίλη του στις ΗΠΑ.

Οι προσπάθειες απελευθέρωσής του είχαν εξελιχθεί σε θρίλερ, με τους απαγωγείς να ζητούν αρχικά λύτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο επιχειρηματία.

Όταν η οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση δεν μπορούσε να συγκεντρώσει όλο το ποσό, οι απαγωγείς έριξαν τις απαιτήσεις τους στο 1,5 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια στο 1 εκατ. ευρώ.

Πριν από μερικές μέρες όμως οι απαγωγείς επέστρεψαν στις αρχικές απαιτήσεις τους και σκλήρυναν τη στάση τους. Τελικά, άφησαν ελεύθερο τον επιχειρηματία, παίρνοντας άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό για λύτρα.

Πηγή: Newsit

Read More

And More