Γιώργος Λάνθιμος: Σκηνοθέτησε την καμπάνια του οίκου Gucci με πρωταγωνιστές άλογα και μοντέλα!

Σε ένα ολοκαίνουργιο project με ιδιαίτερο νόημα και αισθητική συμμετείχε για μια ακόμη φορά ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος. Μετά την καλοκαιρινή συνεργασία του με τον οίκο Gucci, όπου φωτογράφησε την Cruise 2020 για τις ανάγκες του look book της collection και τη φωτογράφηση του βιβλίου τέχνης με τίτλο «Ωοτοκία», τώρα σκηνοθετεί τη νέα διαφημιστική καμπάνια του ιταλικού οίκου.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, μαζί με τον creative director του οίκου Αλεσάντρο Μικέλε δημιούργησαν ένα βίντεο με πρωταγωνιστές άλογα και μοντέλα. Τα γυρίσματα έγιναν στο ξενοδοχείο Chateau Marmont, όπου τα μοντέλα πόζαραν αγκαλιά με τα άλογα προωθώντας τις χρωματιστές, εκλεπτυσμένες δημιουργίες του οίκου Gucci.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο οίκος βλέπουμε τα άλογα να γίνονται συμπρωταγωνιστές της καμπάνιας, συνήθως σε συνδέσεις τριάδας (δύο μοντέλα και ένα άλογο). Το σίγουρο είναι πώς ο  διάσημος σκηνοθέτης των επιτυχιών «Ο Αστακός» και «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού» με το ταλέντο του δημιούργησε μια διαφημιστική καμπάνια που θα συζητηθεί για την πρωτοτυπία της.

«Γυρίσματα στο Λος Άντζελες #GucciSS20 πρωταγωνιστούν άλογα με τους ανθρώπινους φίλους του σε παράδοξα σενάρια», αναφέρει χαρακτηριστικά η λεζάντα στο video που δημοσίευσε ο οίκος Gucci.

Μία ακόμη υπέροχη δουλειά που αξίζει να δεις

Read More

And More