Γιώργος Λασκαρίδης – MasterChef: Θα πάθεις πλάκα με το καλογυμνασμένο κορμί του!

O Γιώργος Λασκαρίδης ήρθε από την Ολλανδία ειδικά για το MasterChef, παρέα με την Ολλανδέζα σύντροφό του και τους παππούδες του που τον μεγάλωσαν. Η πρώτη εντύπωση του 28χρονου στους τρεις κριτές ήταν πολύ θετική, με τον νεαρό σεφ να εξομολογείται ότι άφησε για λίγο το Άμστερνταμ ειδικά για να λάβει συμμετοχή στο παιχνίδι.

Με συνοπτικές διαδικασίες έφτιαξε ψητή σελινόριζα με σάλτσα τυριού και το πιάτο του άρεσε πολύ, με αποτέλεσμα να πάρει τη λευκή ποδιά για την επόμενη φάση του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν ο παππούς και η γιαγιά του Γιώργου, με τον παππού να λέει πώς ήταν τόση η χαρά του που ενώ ήταν άρρωστος του πέρασαν όλα.

Μετά την προβολή της audition του, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου στο Instagram, αλλά καταλάβαμε πώς δεν είναι αρκετά ενεργός στα social media, μιας και έχει κάνει μόνο τέσσερις αναρτήσεις, όλες τον Μάιο του 2019. Όλες σχετίζονται με την γυμναστική και, μάλιστα, η τελευταία μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος; Ο γοητευτικός 28χρονος είχα ποζάρει χωρίς μπλούζα μέσα σε ένα πάρκο, παρουσιάζοντας στους followers του το καλογυμνασμένο κορμί του. Με σκληρή προπόνηση και υγιεινή διατροφή, ο Γιώργος έχει “χτίσει” ένα αξιοζήλευτο σώμα με κοιλιακούς-φέτες που… κόβουν την ανάσα. Μάλιστα, τα εντυπωσιακά τατουάζ του κλέβουν τις εντυπώσεις και τον κάνουν να δείχνει ακόμα πιο σέξι.

Σίγουρα, λοιπόν, θα γίνει ο αγαπημένος παίκτης των γυναικών που παρακολουθούν το MasterChef.

Read More

And More