Γιώργος Λασκαρίδης: Ο δημόσιος απολογισμός για τη συμμετοχή του στο MasterChef!

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ο ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρησαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Ο Κρητικός παίκτης έχασε στη δοκιμασία του Mystery Box και είδε – για δεύτερη φορά- την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, ενώ εκείνος που τον… ακολούθησε ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος.

Λίγη ώρα μετά τον τέλος του επεισοδίου με την αποχώρησή του, ο Γιώργος Λασκαρίδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, στη λεζάντα της οποίας ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για το MasterChef και πραγματοποίησε έναν μικρό απολογισμό της συμμετοχής του.

«Μετά από 7 μήνες από την στιγμή της πρώτης οντισιόν του @masterchefgr ήρθε η ώρα που αποχαιρετώ αυτό το παιχνίδι για πάντα. Ένα παιχνίδι που μου έμαθε πολλά πράγματα, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Η οργάνωση και η συνολική δουλειά από την παραγωγή του @masterchefgr και @starchanneltv πραγματικά ήταν εξαιρετική και τους ευχαριστώ πολύ όλους για όλο αυτό τον καιρό συνεργασίας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω να ζητήσω άλλο ένα ευχαριστώ από όλους εσάς που με υποστηρίζετε από το σπίτι και για τα υπέροχα μηνύματα που λαμβάνω για άλλη μια φορά. Από αύριο είναι μια καινούργια μέρα για μένα και κοιτάω μπροστά για τα όμορφα πράγματα που έρχονται. Εύχομαι σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι. Και να κρατάτε τις αποστάσεις σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More