Γιώργος Λέντζας: Οι πρώτες δηλώσεις για τα προσωπικά του, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Χριστίνα Στεφανίδη!

Ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του στο Nomads του ΑΝΤ1, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και, μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε ότι είναι ερωτευμένος, ενώ εξήγησε και το πως κράτησε τη σχέση του ζωντανή, όσο εκείνος βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Έχεις αρκετές επιτυχίες και δέχεσαι αρκετά φλερτ λόγω της εμφάνισής σου!

Είμαι πιο χαμηλών τόνων και ντροπαλό παιδί. Σίγουρα με βλέπει περισσότερος κόσμος, μέσω της έκθεσής μου στην τηλεόραση. Ωστόσο, δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε ως προς το πώς διαχειρίζομαι τις καταστάσεις, ούτε ως προς το πώς βλέπω τα πράγματα.

Δηλώνεις ερωτευμένος… Τι έρωτας είναι αυτός, όμως, όταν σας χώριζαν τόσα χιλιόμετρα, για τρεις μήνες;

(γελάει) Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση. Αν βρεις έναν άνθρωπο που νομίζεις ότι σε εξελίσσει και έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνεις σε έναν σύντροφο, τα πάντα είναι δυνατόν να γίνουν. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς στήριξη και κατανόηση – δεν αφορά τον έναν, αφορά και τους δύο.

Ξυπνάς αλλιώς όταν είσαι μέσα στα μέλια και στον έρωτα; Αλλάζει η μέρα σου; Η διάθεσή σου; Ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα και τον κόσμο;

Δεν είμαι πολύ γλυκανάλατος, η αλήθεια είναι. Εκφράζομαι δύσκολα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε πρωί που ξυπνάς έχεις αυτό το παράξενο αίσθημα: Θέλεις να ξυπνήσεις για να αντικρίσεις τον άλλον δίπλα σου, να μοιραστείτε εμπειρίες και καθημερινότητα, να εξελιχθείτε μαζί. Νομίζω ότι ο έρωτας δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια. Απεναντίας, έχει να κάνει με την εξέλιξη και την εξερεύνηση μιας κοινής πραγματικότητας. Είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα στον κόσμο!

Να υποθέσω πως, αντίστοιχα, όποτε χώριζες παλιά, ήσουνα «δεν θέλει απόψε άνθρωπο να δει / γιατί έχει κάψες, κάψες το παιδί», που έλεγε κι ο Τόλης;

(γελάει) Έχω περάσει από όλα τα στάδια, αλλά γενικά είμαι μετρημένος – και στη χαρά και στη λύπη. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

* Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Οκτώβριο, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε στο Secret των Παραπολιτικών πώς ο Γιώργος Λέντζας είναι ζευγάρι με την Χριστίνα Στεφανίδη, επιλέγοντας όμως να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κανείς από τους δυο, ωστόσο, δεν έχει παραδεχθεί ή έστω διαψεύσει κάτι τέτοιο δημόσια.

Read More

And More