Γιώργος Λέντζας: Τα «χρόνια πολλά» στην Χριστίνα Στεφανίδη και το τρυφερό φιλί μπροστά στην κάμερα

Ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη είναι full in love και δεν το κρύβουν πια. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, κάτι για το οποίο αποφεύγουν να μιλούν δημοσίως. Ο παρουσιαστής και το μοντέλο γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη έλξη και χημεία μεταξύ τους. Πλέον είναι αχώριστοι και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ σιγά-σιγά οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους αυξάνονται.

Σήμερα, η μελαχρινή καλλονή έχει τα γενέθλιά της και, όπως είναι φυσικό, από νωρίς το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Ωστόσο, τα πιο ωραία “χρόνια πολλά” τα έλαβε διαδικτυακά από τον σύντροφός της. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στα InstaStories του μια κοινή φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζονται αγκαλιασμένοι, μ’ εκείνον να την φιλά τρυφερά στο μάγουλο κι εκείνη να χαμογελά.

“Happy Birthday clickbait”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλευρό της Χριστίνας Στεφανίδη.

Ο έρωτάς τους ολοένα και μεγαλώνει!

Read More

And More