Γιώργος Λέντζας – Χριστίνα Στεφανίδη: Είναι αχώριστοι! Που “τσακώσαμε” το ερωτευμένο ζευγάρι; [pics]

Για δεύτερη χρονιά, μετά την τεράστια περσινή επιτυχία της, η Βερβερίτσα Reloaded, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά, επέστρεψε στο θέατρο Λαμπέτη με ανανεωμένο καστ, αλλά με την ίδια pop art αισθητική που την έκανε να ξεχωρίσει.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ένα σύγχρονο ζευγάρι που στο πέρασμα του χρόνου αντιμετωπίζει οικείες καταστάσεις καθημερινής τρέλας. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που περιγράφει μια σειρά αστείων και τρομακτικών γεγονότων με αφορμή μια βερβερίτσα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που υποδύεται την γυναίκα του, θα αναλάβει η συμπαρουσιάστρια και καλή του φίλη, Ματίνα Νικολάου, η οποία μέχρι πρότινος έκανε την Ριρί. Παίζουν: Νίκος Μουτσινάς, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου, Σύνθια Μπάτση, Ελευθερία Μπενοβία.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το “παρών” και να καταχειροκροτούν τους συντελεστές επί σκηνής. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τον Γιώργο Λέντζα και την Χριστίνα Στεφανίδη σε μία κοινή επίσημη έξοδο μετά από καιρό.

Ο παρουσιαστής και το μοντέλο έφτασαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο θέατρο, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης ήταν συνεχώς ο ένας δίπλα στον άλλον. Στο διάλειμμα, μάλιστα, μιλούσαν, γελούσαν και έδειχναν απόλυτα ταιριαστοί κι ερωτευμένοι.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More